Арена

Рашистська ракета “наздогнала” сім’ю з Харкова у Чорткові

Сім’я з Харкова, яка рятувалась від війни, потрапила під обстріли російських ракет у Чорткові  на Тернопільщині, коли від обстрілів 11 червня постраждали кілька будинків.

Її історію розповіли у міській раді Чорткова.

Жінка Катерина (ім’я змінено на її прохання) разом із двома дітьми та чоловіком переїхала у Чортків та два місяці проживала у, здавалось, далекому від війни містечку. Жінка розповідає, що в неї до обстрілів було погане передчуття. Коли прозвучала сирена, вона з дитиною пішла в коридор, а друга дитина лежала на підлозі вздовж стіни.

“Я потім з чоловіком сиділа в кутку біля вікна, там у нас диван, прийшла дитина, бо їй було лячно в коридорі.

Потім почався гуркіт, чоловік сказав, що ракета летить до нас, дитина встигла лягти на диван, а ми тільки хотіли привстати і нас знесло на підлогу від першого вибуху”, – каже Катерина.

Слідом за першим вибухом пролунав і другий, після чого в будинку розірвалось скло, донька Катерини отримала травму голови.

Після цього жінка й чоловік побачили у вікні, що поруч горить газ, та почали швидко збиратись та вибиратись із пошкодженого будинку

“Ми переселенці, речі в нас завжди в торбах, все схопили та вибігли на вулицю і побачили, що паркан повалений, все горить, помітили швидку, а у дитини все обличчя було залито кров’ю.

Донька запитала мене: мама це реальність?”, – згадує жінка.

Через обстріли до місцевої лікарні потрапили 23 людини, серед них є військові, цивільні та діти.

Медичний директор Чортківської центральної міської лікарні Денис Хаблак каже, що нині госпіталізованим нічого не загрожує.

11 червня російській окупанти завдали ракетного удару по Тернопільщині.12-річній дівчинці наклали шви.

Також від обстрілу постраждали будівлі місцевої школи та дитячого садочку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *