Арена

Обстріл колони у Запоріжжі: одна дитина поранена, инша залишилась сиротою

5-річній дитині осколок потрапив в живіт, 3-річна дитина залишилась сиротою в результаті удару рашистів  по гуманітарній колоні на виїзді з Запоріжжя.

Як повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, за життя 5-річки зараз борються лікарі.

Він додав, що постраждали волонтери, які перевозять ліки на тимчасово окуповані території та евакуюють звідти людей.

“Сьогодні о 7:10 російські війська завдали три ракетних удари в район авторинку, поблизу траси Запоріжжя-Оріхів. У зоні ураження опинилася колона цивільних громадян, яка намагалася перетнути пункт пропуску та виїхати на тимчасово окуповану територію. На цей час відомо про 23 загиблих, 62 особи доставлені до медичних закладів міста. Їхній стан встановлюється”, – зазначила начальник відділу комунікації ГУ НП у Запорізькій області Анна Ткаченко.

“Люди стояли в черзі для виїзду на тимчасово окуповану теріторію, щоб забрати своїх родичів, відвезти допомогу. Є загиблі та поранені”, – написав голова ОВА Олександр Старух.

За даними Офісу президента, ворог випустив по цивільних авто 16 ракет. Жодної військової техніки там не було.

Мер Енергодара Дмитро Орлов повідомив, що зареєстрованих енергодарців серед загиблих немає. За уточненою інформацією, на виїзд із Запоріжжя до Енергодара сьогодні зранку було зареєстровано сім автомобілів з людьми з енергодарською пропискою. Влада змогла зв’язатися зі всіма.

Запорізька область перебуває під щоденним ворожим вогнем. Учора, 29 вересня, ворог бив по Оріхову.

Фото: Телеграм Зеленського

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *