Арена

Четверо дітей і їхні батьки були розстріляні в окупованій Макіївці

8 осіб, серед яких 4 дітей було розстріляно в окупованій Макіївці Донецької області.  Окупаційна влада заявила, що сім’ю вбили грабіжники. Проте радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram написав про ймовірність того, що злочин скоїли “вагнерівці”.

За даними так званого “МВС” окупантів, як передає пропагандистське видання РИА Новости, після вбивства з двору викрали автомобіль Skoda”.

За даними ЗМІ, наймолодший з убитих – однорічна дитина. Також загинули діти 7 і 9 років.

Пізніше так зване “МВС” окупантів відзвітувало, що “по гарячих слідах” затримало трьох підозрюваних. Повідомляється, що всі вони мають судимості, і нібито “зізналися, що скоїли злочин із корисливих мотивів, з метою викрадення автомобіля і цінного майна”.

У “МВС” окупантів заявили, що підозрюваним може загрожувати “вища міра покарання”, тобто смертна кара.

Проте, за словами Андрющенка, окупанти багато чого не договорюють, цей злочин мав відверто націоналістичний характер, оскільки вбито сім’ю ромської національності. Крім того, всі вбиті мають кульові поранення в голову з близької відстані.

Андрющенко зазначив, з посиланням на свідчення місцевих мешканців, що злочин скоїли військові.

Він додав, що разом із командою витратив майже ніч на моніторинг публічних джерел і роботу з інсайдерами і може стверджувати, що це вбивство скоєно “кількома нелюдами у військовій формі”, але окупанти покриватимуть злочин росіян, як це було і в Маріуполі.

Андрющенко припускає, що такі злочини можуть бути і надалі, оскільки Росія набрала на фронт “нелюдів і злочинців, неонацистів та інший людський мотлох”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *