Арена

Американський комік познущався над Зеленським і Трампом (ВІДЕО)

Американський комедійний актор, телеведучий Білл Мар присвятив один зі своїх жартівливих виступів ситуації навколо телефонних переговорів президента США Дональда Трампа з лідером України Володимиром Зеленським.

З монологом на цю тему він виступив на своєму шоу “Real Time with Bill Maher”, яке виходить в ефір на каналі HBO, пишуть “Букви”.

“Трамп розмовляв із президентом України, і він йому погрожував, що притримає військову допомогу, яку ми їм надаємо, якщо той не почне розслідування щодо Джо Байдена з якихось фіктивних приводів. Тому що син Байдена займався бізнесом в Україні. Ось що ми маємо: президент США, використовуючи гроші платників податків, чинить тиск на іноземну державу, щоб очорнити свого політичного опонента “, – зазначив комік.

“Мало того, що у Трампа було російське втручання у вибори, тепер ми запрошуємо Україну на ”групповушку” для трьох”, – пожартував Білл Мар.

У своєму гумористичному спічі він також звернув увагу на той факт, що нинішній український лідер Володимир Зеленський у минулому був шоуменом і знімався в телесеріалі, в якому грав роль президента України.

“Президент України, його нещодавно там обрали, він комік, ви знали про це? Він комік і 5 років знімався в комедійному серіалі “Слуга народу”, де він грав президента України. І він перемахнув прямо з ролі на посаду справжнього президента України. Ви тільки уявіть! Наскільки прой…бана повинна бути країна”, – заявив Білл Мар.

Комік також спробував спрогнозувати, чим закінчиться скандал, що розгорівся навколо Трампа. Він припустив, що американського лідера до відповідальності не притягнуть.

“Зараз ми на стадії заперечення: “Трамп нічого такого не робив”. Потім –”він зробив, але нічого поганого не сталося”. Далі – “це було недобре, але нічого незаконного”. Потім: “окей, це незаконно, але не у випадку з Трампом”. Наступна стадія – викликаємо Трампа до суду. А він: “А йдіть всі н…хер”. А в кінці демократи: “Ну ми хоча б намагалися притягнути його до відповідальності”. Кінець”, – заявив Білл Мар.

Раніше видання The Wall Street Journal з посиланням на джерела повідомляло, що президент Сполучених Штатів вісім разів закликав Володимира Зеленського до співпраці в розслідуванні проти екс-віце-президента США Джо Байдена. Трамп нібито неодноразово намагався натиснути на Зеленського, щоб той провів розслідування щодо сина Джо Байдена, Хантера.

Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко заявив, що американський лідер Дональд Трамп не чинив тиску на президента Володимира Зеленського під час їх телефонних розмов.

Дональд Трамп наполягає, що під час телефонних переговорів із Володимиром Зеленським не озвучував незаконних вимог до української влади: йшлося про боротьбу з корупцією.

Спікер Палати представників США Ненсі Пелосі оголосила про початок офіційного розслідування для процедури імпічменту Дональда Трампа через останній скандал.

Уряд України дав згоду на публікацію запису розмови Володимира Зеленського і Дональда Трампа, через яку останньому загрожує імпічмент.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *