Арена

Колишній нардеп назвав дії Печерського суду “портновським правосуддям”

Печерський суд Києва обрав нардепу 5-8 скликань Сергію Пашинському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Як повідомила УП, про це стало відомо з телетрансляції судового засідання.

Суддя оголосив про запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 4 грудня. Повний текст ухвали суддя оголосить о 14 годині 9 жовтня.

Ухвала суду може бути оскаржена протягом п’яти днів після оголошення.

“Сьогодні ви бачили “портновське” правосуддя… Я зроблю все, щоб ці злочинці, які сьогодні вчинили злочин, про це пожаліли… Матеріали справи сфальшовані. Суддя пішла на порушення всіх чинних норм законодавства”,- сказав сам Пашинський.

“Рішення для нас очікуване, але незаконне. Ми будемо його оскаржувати.

Суд ухвалив рішення про застосування безальтернативного арешту з однією метою: забезпечити можливість фізичного знищення мого підзахисного в Лук’янівському СІЗО…

Є реальна загроза життю мого підзахисного.

Зараз їхатиму до слідчого вирішувати питання про негайне прийняття рішення про застосування заходів безпеки в умовах тримання під вартою”, – зазначив його адвокат Андрій Федур.

Слідчі ДБР повідомили про підозру Пашинському у заподіянні громадянину тяжкого тілесного ушкодження та клопотали в суді про арешт.

Колишній заступник глави Адміністрації президента часів Януковича Андрій Портнов 4 жовтня написав у своєму Telegram про Пашинського: “Наступного тижня фігурант переїде в слідчий ізолятор…Ми постараємося вплинути на умови його утримання в камері і правильний колектив однодумців.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *