Арена

Член ЗЕкоманди Роман Гнатюк примудряється жити на 40 тисяч гривень на рік

Підлеглий Маркаровой стверджує, що живе на 40 тис. гривень на рік, але витрачає на навчання сина 180 тисяч.

Завідувач сектором забезпечення діяльности заступника міністра фінансів Роман Гнатюк живе на 220 тис. гривень на рік, 180 з яких віддає елітній столичній школі за навчання сина. Інформація про доходи відображена в його е-декларації, інформує “Антикор”.

У декларації зазначено, що Гнатюку по праву 100% власности належить кімната загальною площею 21,1 м. кв. (місто Бровари Київської области), 2 земельні ділянки площею 19984 м. кв. і 1194 м. кв. (село Фасова Київської области), кімната, санвузол і балкон загальною площею 16 м. кв. (місто Хмільник Вінницької области), і сіносховищі загальною площею 436,1 м. кв. (село Підгайне Київської области).

У дружини Гнатюка у власності четверта частина квартири загальною площею 62,4 м. кв., у Козятині Вінницької области, вартість якої, на момент придбання (2000) становила тисячу гривень.

Крім того, зазначено, що вартість кімнати в Броварах, яку Гнатюк придбав у 2011 році становить три гривні.

Рухомим майном ніхто з членів сім’ї Гнатюка за паперами, не володіє.

Річний дохід сім’ї чиновника, до складу якої входять чотири людини (він, дружина і двоє дітей) складає всього 220 тис. гривень, з них 214 тис. гривень – це зарплата Гнатюка, ще 4,3 тис. гривень – соцвиплати його дружини. Дружина чиновника безробітна.

Виходячи з декларації, на кожного члена сім’ї Гнатюка припадає 55 тис. гривень на рік, иншими словами – 4,5 тис. гривень на місяць або 152 гривень на день.

Але, не дивлячись на те, що на всіх членів сім’ї припадає на кожного 4,5 тис гривень, син Гнатюка вчиться в платній елітній столичній школі “Midgard School”.

В “Midgard School” підтвердили інформацію про те, що син Гнатюка – Олексій дійсно вчиться в цій школі.

“Так, у нас є такий учень. А хто цікавиться?”, – повідомили по телефону, вказаному на сайті школи.

На сайті школи вказана річна вартість навчання в “Midgard School”. Отже, освіта Гнатюка-молодшого обходиться його сім’ї 180 тис. гривень на рік.

“Рік навчання в першому класі “Midgard School “становить 190 тис. гривень на рік, у 2 – 11 класі – 180 тис. гривень”, – наголошується на сайті установи.

Відзначається, що згідно до е-декларації Романа Гнатюка 80% річного доходу всієї своєї родини чиновник віддає за навчання сина, тож, з’ясовується, що всі члени його сім’ї живуть на 33 гривні в день.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *