Арена

Президент України чи “Кварталу 95”?

Шведський співак Dr. Alban, якому було заборонено в’їзд в Україну після концерту в анексованому Криму, виступив у шоу “Вечірній квартал”. Про це написав сайт “Крим.Реалії”.

За словами співака, йому вдалося потрапити в Україну після “втручання президента” Володимира Зеленського.

“Мені було заборонено в’їзд в Україну через моє минуле шоу на спірному острові Крим. Із втручанням президента я зміг потрапити в Україну. Дуже хороша прогулянка в Києві з президентом у натовпі”, – написав співак у своєму Instagram.

Dr. Alban з’явився в новорічному випуску “Вечірнього кварталу”. На сторінці “Квартал 95” в Facebook в анонсі до програми сказано, що “під гіт “It’s My Life” не обходилась жодна вечірка”.

Нагадаємо, будучи художнім керівником студії “Квартал 95” Володимир Зеленський критикував заборону на в’їзд в Україну російським акторам. Зокрема, в 2017 році Зеленський виступив на захист актора Фьйодара Добронравова, відомого з малоросійського серіалу “Свати”. Йому на три роки заборонили в’їзд в Україну через підтримку анексії Криму. У 2018 році Окружний адмінсуд Києва відмовився скасувати цю заборону за позовом Студії “Квартал 95”, проте в березні 2019 заборона була знята.

Раніше стало відомо, що на бізнес-форум до Києва запросили російського політика Ірину Хакамаду, яка висловлювала неоднозначну позицію щодо окупації Криму.

Країна-агресор анексувала Крим у березні 2014 року. Міжнародні організації визнали окупацію і анексію півострова незаконними і засудили дії Росії, щодо РФ введено низку економічних санкцій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *