Арена

Поки що не всім медикам пощастило отримати обіцяні президентом надбавки

Зеленський заявив, що він вже отримав позитивні відгуки медиків, яким заплатили надбавки. Хоч, за словами міністра Степанова, задоволені лишились тільки медики 14 регіонів, решта регіонів застрягли в бюрократичній тяганині.

“Чотирнадцять регіонів вже виплатили всі надбавки до 300% за березень лікарям за безпосередню роботу з пацієнтами з коронавірусною інфекцією COVID-19…Інші регіони завершать виплату надбавок на початку наступного тижня”, – йдеться в повідомленні.

“У Херсонській області всі виплати завершилася минулого тижня, серед лідерів – і Дніпропетровська та Львівська області. Водночас Волинь, Луганська та Рівненська області та деякі інші області досі застрягли в бюрократичній тяганині. А треба починати вже виплати за квітень”, – наголосив Зеленський.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що зараз лікарні укладають угоди з Національною службою здоров’я України для виплати надбавок за роботу з пацієнтами з COVID-19 за квітень, і пообіцяв зробити все можливе для прискорення процесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *