Арена

Зеленський загубив календар?

Під час поїздки до Хмельницького в середу, 3 червня президент Зеленський продемонстрував, як потрібно нехтувати його власними вказівками та заборонами.

У той час як інші українці не мають права відвідати кафе через карантин, Зеленський у теплій компанії керівника його Офісу Андрія Єрмака, заступника голови ОП Сергія Трофімова, голови Хмельницької ОДА Дмитра Габінета і мера міста Олександра Семчишина поласував кавою просто у залі одного з закладів міста. За дійством спостерігав головний санлікар Ляшко.

Ось тільки затверджений урядом план поступового пом’якшення карантину передбачає зняття обмежень на роботу закладів громадського харчування не раніше 5 червня. Зараз же дозволена робота літніх майданчиків і продаж страв та напоїв на винос.

“Крута кава в Хмельницькому! Ароматна і смачна! Перші кафе виходять з карантину, потихеньку оговтуємося від коронавирусной епідемії”, – цитує Зеленського пресслужба Офісу президента.

“Головний санітарний лікар Ляшко записує імена п’яти правопорушників, щоб заявити в поліцію про порушення карантину і оштрафувати кожного на 17 тисяч гривень, а також оштрафувати кафе в Хмельницькому, яке незаконно обслуговує відвідувачів у самому приміщенні”, – прокоментував фото головний редактор видання Цензор Юрій Бутусов.

Бутусов констатував, що багатьох українців оштрафували на підставі підписаного Зеленським закону, і президент “не може робити для себе винятку”. Бутусов нагадав, що президенту Австрії поліція виписала штраф за порушення режиму карантину у віденському кафе.

Головний редактор “Європейської правди” Сергій Сидоренко зазначив “продуктивність” візиту Зеленського Хмельницький, в ході якого президент “в компанії головного санітарного лікаря країні показав, що карантинні норми не мають значення”.

Народний депутат Олексій Гончаренко, коментуючи “каву Зеленського” зазначив, що “там прекрасне все: і відсутність масок, і більше ніж четверо людей за столом, і ніякої дистанції”.

Онлайн-газета ПолітАрена нагадує, що президент майстер у погрозах мерам міст, гучних показових вигнаннях з залів під час своїх зустрічей, показовими присоромлюваннями чиновників за наявність у тих дорогих телефонів чи автівок. При тому сам президент аж ніяк не прокоментував скандал із братом очільника його офісу, сам він не нехтує дорогими гаджетами, автівками та майном у Європі, полюбляє гарний відпочинок, який потім називає офіційним візитом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *