Арена

Яка партія, такі і керівники. “Слуг” у Києві представлятиме малограмотний та скандальний ресторатор

Заступник голови парламентської фракції “Слуга народу” Микола Тищенко очолив Київський осередок партії.

Про це повідомляється на офіційному сайті партії.

Таке рішення ухвалили члени партійної організації під час конференції. Кандидатуру Тищенка також затвердила Вища рада партії.

Микола Тищенко відомий своїм хамством по відношенню до журналістів, незнанням елементарних норм спілкування, не здатен відповісти на елементарні питання. Так свого часу він ніяк не міг пригадати події Іловайської трагедії, рекомендував журналістам “попити водички”, коли ті засумнівались, чи читають “слуги” закони, за які голосують у “турборежимі”, а також зауважував, що журналістам варто “користуватись тональним кремом”.

Цікаво, що у дебатах з народним депутатом Олексієм Гончаренко з приводу земельної реформи, Тищенко, приніс цілий стос паперів, але не зміг адекватно відповісти нардепу, за яку ж модель ринку землі голосує партія СН.

Під час карантину Тищенко став зіркою скандалу, після того, як журналісти з’ясували, що його ресторан “Велюр” в центрі Києва працює і приймає гостей. Тищенко спочатку заперечував цю інформацію, потім обіцяв сплатити штраф, а потім почав ліпити котлети для лікарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *