Арена

Росія почала допомагати білоруському диктатору чавити протести

Працівники Мінського тракторного заводу, які напередодні написали заяви на відпустки за свій рахунок, сьогодні не змогли потрапити на територію підприємства через заблоковані перепустки. Там же біля прохідної ОМОН розганяв людей, які там зібралися.

Як повідомляє TUT.BY, заяви за свій рахунок у вівторок написали майже 500 працівників. Вони мають намір розповідати іншим працівникам про акції солідарності та страйки. До працівників МТЗ долучилися небайдужі люди, а також деякі працівники Мінського моторного заводу.

Кореспондент видання повідомляє, що ОМОН відвів у бік одного із чоловіків. Невідомо, чи затримали його потім.

Пізніше, також, стало відомо про те, що співробітників Білтелерадіокомпанії не пустили на роботу, а їхні обов’язки виконують російські журналісти, які прилетіли до Мінська двома літаками.

Про це розповіла режисерка Білтелерадіокомпанії Альона Мартиновська. Вона заявила, що на роботу пускали лише тих співробітників, яких не було в списку в охоронців на вході.

“Найімовірніше, це були списки тих людей, які підписали вимоги до керівництва Білтелерадіокомпанії”, – припустила Мартиновська і розповіла про тих, хто замінив її та колег на роботі: “Це “весела” історія – прилетіли два літаки співробітників із Росії, які виконують наші функції за дуже велику суму”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *