Арена

Дуже неоднозначні заяви про вакцину від ковіду з’явились на Одещині

На Одещині з’явились заяви про отримання вакцини від коронавірусу Pfizer, інші про те, що вакцина ще очікується, проте в МОЗ це заперечують.

На Facebook-сторінці Одеського обласного центру громадського здоров’я повідомляється, що інформація про прибуття вакцини Pfizer-BioNTech актуальна, але дата поставок поки невідома.

Разом з тим, про те, що вакцина Pfizer-BioNTech нібито вже надійшла в Одесу, повідомила на нараді оперативного штабу директор Департаменту охорони здоров’я Одеської міськради Олена Якименко.

“На обласний склад надійшло близько 4500 доз вакцини Pfizer”, – сказала вона.

Однак, в прес-службі МОЗ заявили, що не знають про цю поставку і кажуть, що в Україні вакцина Pfizer ще не надходила, пише LIGA.net.

“В Україні вакцина не заходила”, – зазначили в МОЗ.

Як повідомляється на Facebook-сторінці Департаменту охорони здоров’я місцевої облдержадміністрації, Одеська область очікує поставки 4680 доз вакцини Pfizer – і поки вона в Україну не прийшла.

В ОДА наголосили, що мобільна бригада Чорноморської лікарні почне підготовку тільки 9 квітня.

“З радістю повідомляємо, що 9 квітня почне підготовку ще одна мобільна бригада, яка буде працювати з вакциною Pfizer – бригада Чорноморської лікарні”, – сказано в публікації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *