Арена

Кілька чиновників загинули після святкування дня народження одного з них

Троє працівників Полтавської ОДА загинули через те, що їхній надувний моторний човен перекинувся у вирі біля дамби поблизу Полтави в неділю.

“Встановлені особи чоловіків. Це – начальник відділу транспорту та організації пасажирських перевезень Полтавської ОДА 38-річний Сергій Гайдар, головний спеціаліст цього відділу 35-річний Володимир Трофименко й колишній головний спеціаліст відділу 32-річний Микола Юрко”, – пише видання “Полтавщина”.

Чоловіки зібралися в неділю 11 квітня поблизу села Вакуленці на околиці Полтави, щоб відсвяткувати день народження наймолодшого члена компанії, Миколи Юрка. Йому в п’ятницю 9 квітня виповнилося 32 роки.

Троє чоловіків святкували, а потім на моторному човні проти течії плавали річкою Ворскла неподалік дамби приблизно о 16:00. З невідомої причини скерували плавзасіб упритул до шлюзів, де вир води перекинув човен і затягнув відпочивальників під воду. Сила течії була такою, що переламала весло з човна – його рятувальники знайшли під час пошуків тіл.

Того ж дня знайшли тіла Володимира Трофименка та Миколи Юрка. Відомо, що одного з них знайшли на мілині, іншого – на глибині. Пошуки тіла Сергія Гайдара тривають. Пошуки припиняли з настанням темряви й відновили о 06:00 у понеділок.

Відеокамера поблизу дамби, спрямована на нижній б’єф гідротехнічної споруди, зафіксувала останні хвилини життя загиблих.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах пандемії та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *