Арена

Нацполіція рапортувала про виселення з країни “причетних до криміналітету”

Десятьох “представників криміналітету” з іноземним громадянством примусово відправили на їхню батьківщину.

Як повідомляє пресслужба Нацполіції, уже 27-ми представникам криміналітету зі списку санкцій РНБО анульовані дозвільні документи на проживання в Україні.

“Серед них – уродженці Грузії та Вірменії, які підтримували зв’язки з представниками криміналітету не тільки в країнах свого походження, але і в різних регіонах України”, – йдеться у повідомленні.

У переліку 17-х “авторитетів”, яким скасували посвідки та інші дозвільні документи на проживання в Україні – кілька так званих “смотрящих” та уродженці різних країн. Усі вони підозрювані у кримінальних провадженнях, більшість із яких знаходиться у місцях позбавлення волі.

“Кожен із них буде відповідати за свої «вчинки» та нести відповідальність відповідно до українського законодавства. Їм інкримінують вчинення низки тяжких злочинів: встановлення та поширення злочинного впливу, створення злочинних організацій, розбої, викрадення людей, вимагання коштів тощо”, – заявляють у Нацполіції.

Там додають, що робота щодо протидії поширення злочинного впливу кримінальних “авторитетів” із санкційного списку РНБО триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *