Політвернісаж

Ви першими станете “законною ціллю”…

Поки ми тут з болем у душі і серці переживаємо за наших на фронті, допомагаємо їм, хто чим може з останнього – наша “переговорна група” не спить. І трагедія Маріуполя їм не на заваді.

От російські джерела близькі до кремля на сайті “Медуза”. Передаю мовою оригіналу в транскрипції. “Рабочіє группи готовят докумєнт “О взаімном уваженіі культур”. В ньом хотят пропісать, что в Украінє “может бить” русскій язик”. Як це? А так: на певну кількість російських шкіл в Україні – відкриваєтся така ж кількість українських шкіл на росії. ( Уявляю ті українські школи на росії, от уявляю, блін) А ще – всякі “культурницькі” проекти. А не так давно в інтерв’ю тій же “Медузі” наш найвеличніший: “Только зєркальноє уваженіє к історіі, язикам, культурним ценностям со всємі сосєдямі. Ето я прінімаю”.

Яке уваженіє? Яка історія? Які культурні ценності?!!! Після Бучі, Гостомеля, Маріуполя і тисяч в них розтерзаних українців!!! Я рідко дозволяю собі, але інших слів нема: Бл#ді! Тільки підпишіть! Ви першими станете “законною ціллю”!

Тарас Федюк, письменник

Мову автора збережено

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *