Арена

Олена Зеленська несе відповідальність за жарти свого чоловіка

Перша леді Олена Зеленська вважає, що почуття гумору – важлива риса кожної людини. Це стосується і її коханого – Володимира Зеленського.

В інтерв’ю латиноамериканським ЗМІ дружина керівника держави наголосила, що вміє жартувати нарівні з президентом.

“Ми багато років працювали разом, і я була автором скетчів і багатьох гумористичних програм, у яких він знімався. Тому мені здається, що ми можемо з ним бути на рівних у цьому сенсі”, – прокоментувала дружина Зеленського.

20 травня виповнилося п’ять років після інавґурації Володимира Зеленського. Найбільшим викликом для нього та дружини Олени стало повномасштабне вторгнення Московії до України. З 24 лютого 2022 року вони не мешкають разом. В інтерв’ю перша леді часто каже, що найбільшою мрією, окрім перемоги, є возз’єднання їхньої родини та довоєнна посмішка коханого.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський став відомий українському суспільству як комік і художній керівник студії “Квартал 95”, чиї гумористичні вистави транслювалися на загальнонаціональних каналах.

Скажімо, ще на початку кар’єри, коли “Квартал” брав участь у московитському КВК, Зеленський жартував, що звертається до “людини від якої залежить доля українського народу – Владіміра Путіна” з проханням його забрати “хоч за борги”.

Також він зображував тодішніх українського та грузинського президентів Віктора Ющенка та Міхеїла Саакашвілі, як “заробітчан Буша”, які вважають “Путіна указом”.

Крім того, Зеленський неодноразово жартував про те, що українки в Московії — повії з московської Тверської вулиці. У своїх репризах студія “Квартал 95” зображала українців, як придуркуватих селян у вишиванках і з салом. Неодноразово студія Зеленського насміхалася з важливих для українського народу суспільних подій, зокрема, трагедії Голодомору та надання Україні Томосу про автокефалію.

Виступаючи в Юрмалі, Володимир Зеленський порівнював важку економічну ситуацію та співпрацю України з міжнародними партнерами із груповим сексом у німецьких порнофільмах. Зауваживши, що Україна “може взяти в будь-якій кількості та в будь-якій позі”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *