Арена

Байден образив Путіна, а незручності тепер у російських дипломатів

Після того, як Байден заявив про втручання РФ в американські вибори та про сумнівну біографію Путіна, російський посол Анатолій Антонов поїде до Москви для консультацій.

Як повідомила офіційна представниця МЗС РФ Марія Захарова, консультації проводяться з метою проаналізувати, “що робити і куди рухатися в контексті відносин із США”.

“Нова американська адміністрація перебуває при владі майже два місяці, не за горами символічний рубіж у 100 днів, і це відповідний привід постаратися оцінити, що у команди Джо Байдена виходить, а що не дуже”, – сказала Захарова.

Вона додала, що Вашингтон завів у глухий кут російсько-американські зв’язки.

В своєму інтерв’ю Джо Байден заявив, що Росія втручалася в президентські вибори в США, а Путін є вбивцею.

16 березня головне розвідувальне управління США опублікувало звіт про іноземне втручання у вибори 2020 року, в якому йдеться про те, що президент Росії Владімір Путін курував масштабні зусилля, спрямовані на очорнення кандидатури Джо Байдена.

Коментуючи слова Байдена про Путіна, відомий російський публіцист Олександр Невзоров сказав, що посада президента сама по собі є досить кримінальною і вбивцею є майже всі президенти, навіть в цивілізованих країнах.

“Президент, це взагалі кримінальна професія. І знайти президента, який не є вбивцею практично неможливо. Думаю, це стосується і цивілізованих країн, і країн африканського типу. Все рівно ми ніколи не дізнаємось про ті вказівки, які дають секретним службам п різних людях. Саме тому нічого надзвичайного у цій заяві немає”, – пояснив Невзоров.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *