Арена

Нардепи сьогодні нагадали владі про “вагнерівців”

На засіданні ВРУ депутати двох фракцій вийшли до трибуни з банером “Вимагаємо розслідування державної зради в оточенні президента”,  яким затулили спікера і його заступників.

Депутат від “ЄС” Михайло Забродський заявив про “зрив спецоперації із затримання “вагнерівців” і вимогу створення парламентської тимчасової слідчої комісії.

“Шановні колеги, приберіть будь ласка свій банер. Ведіть себе нормально по відношенню до своїх колег”, – підвищив голос Разумков.

Після цього банер спустили до трибуни.

“Якщо винні залишаються безкарними, вони і надалі будуть створювати передумови для витоку державних секретів до Кремля”, – заявив Забродський.

“ПВК Вагнера” є терористичним угрупуванням, яке виконує для режима Путіна найбруднішу роботу в усіх точках земної кулі і наш український Донбас не є виключенням.

Планувалося затримати двох терористів у складі злочинної групи, причетних до збиття малазійського “Боїнгу” MH-17 і двох військово-транспортних літаків. За лічені години до успішного затримання військових злочинців імовірний кріт у військовому керівництві України гарантував свободу цим вбивцям і знищення ще одної порції доказів особисто Путіна проти України”, – сказав депутат.

“Влада паралельно хоче створити іншу ТСК, якою хоче поховати правду під соусом різних завдань. Ніхто не хоче сказати людям правду”, – заявив депутат від “Голос” Роман Костенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *