Арена

Прикордонники зірвали концерт чужомовної виконавиці Mary Gu

На кордоні двом громадянам РФ, зокрема артистці Марії Ґусаровій (Mary Gu) через незаконне відвідування захопленого Росією Криму заборонили в’їзд в Україну.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Прикордонники виявили та притягнули до відповідальності осіб, які раніше незаконно відвідували тимчасово окуповані території України.

Йдеться про двох чужоземців, чоловіка та жінку, що є громадянами РФ. Пара прибула до Києва рейсом зі Стамбула.

Під час оформлення прикордонники встановили, що чужоземці порушували порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію Криму, як також відвідуючи фестивалі, що проводилися на півострові у різні роки.

Також було з’ясовано, що жінка є російською виконавицею пісень, а чоловік пов’язаний з організацією та забезпеченням виступів співаків.

В Україну чужоземці прямували для проведення концерту.

“За порушення норм українського законодавства росіянам відмовлено в перетині кордону та заборонено в’їзд на три роки. Вони залишали нашу країну відправившись у зворотному напрямку”, – наголосили у ДПСУ.

Імен вказаних людей відомство не наводить, проте у Києві був запланований концерт росіянки Mary Gu, а на своїй сторінці в Інстаґрамі співачка повідомила, що українські прикордонники її завернули. Артистка також заявила, що заборона на в’їзд в Україну “безпідставна, без будь-якої доказової бази”.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах пандемії та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *