Арена

Російські покидьки ґвалтували дітей до 10 років на Київщині

Рашисти ґвалтували дівчаток, яким не виповнилось і 10 років, а переважна більшість знайдених у квітні тіл місцевих жителів у Бучі – це люди, яких московити катували.

Ці факти дають підставу вести мову про системність злочинів рашистської армії проти українців, стверджує волонтер Євген Спірін, який працював безпосередньо у морзі у Бучі після визволення міста.

“У деяких убитих російськими окупантами дітей у Бучі та Ірпені Київської области були зв’язані руки, що може свідчити про тортури”, і що навіть “у дівчаток до 10 років виявлено сліди зґвалтувань”, – пише Current Time  з його слів.

Крім того, Спірін розповів про тіло молодої людини, цивільного, якого було спочатку поранено випадковим уламком, а потім у дитячому таборі “Променистий” до смерти закатовано кацапами за татуювання на грудях.

Волонтер також зауважив, що “туди приводили ветеранів війни 2014 року, тобто тих, хто воював на Донбасі”, яких “здавали сусіди за якихось 300 гривень чи рублів”.

За його словами, 70% із 416 тіл, які були виявлені у Бучі з 5 до 25 квітня, – це люди, яких московитські окупанти цілеспрямовано катували.

Спірін стверджує, що це не “припущення” і всі факти задокументовані за результатами патологоанатомічних експертиз.

“Це не “ніби докази”, а справжні докази того, що там відбувалося”, – наголосив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *