Візії

Той, хто підтримує беззаконня, відчує його на собі повною мірою

Суд у Москві засудив актора Павла Устінова до 3,5 року колонії загального режиму за звинуваченням у нападі на співробітника Росгвардії на акції протесту 3 серпня в Москві.

Пізніше Генпрокуратура РФ, яка спочатку вимагала шестирічного ув’язнення, попросила суд випустити артиста на свободу. Клопотання задовольнили.

На бік 24-річного росіянина стало немало знаменитостей РФ, зокрема, Ксенія Собчак, Максим Галкін та багато інших. В соцмережах став популярним хештег “#свободупавлуустінову”, пости публікували з написом – “Я/Ми Павло Устінов”.

В той же час, інший відомий російський діяч, вчений-історик, режисер Євген Понасєнков, ознайомившись детальніше з ситуацією, висловив сумніви у тому, що Устінов підходить на роль жертви режиму. На своїй сторінці у Фейсбук він написав таке:

“Так, товарищи лохи и олухи. Я привык все изучать, прежде чем орать – и вот мне прислали на изучение страничку этого типа (павла устинова), которого вы кинулись защищать и вякать, что вы лично “павел устинов”. Я такого дерьмового паря давно не наблюдал: сталинист, путинист, гомофоб, идиотские агрессивные лозунги про “раиса вперед”, сплошная дебильная качалка, сплошные бои, автоматы, камуфляж и т.д. Подобных гнилых быдляшек я бы лет на 20 изолировал от общества. Но на нем (благодаря вам) уже пропиарились попы, путинские пропагандисты – и Золотов уже радостно пожелал условный срок. Так что скоро эта агрессивная сталинистская гадость опять будет на свободе (то есть с автоматом и в качалке). Кто поддерживает беззакония – должен получить от них по полной программе. А вы, конечно, придурки полные”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *