Арена

Президент продемонстрував, що в політиці і економіці він ще не розбирається

Під час прес-марафону президента, журналіст запитав, чи не думає Зеленський, що дії керівника його Офісу Андрія Богдана, який заявив, що учасники мітингу проти “формули Штайнмаєра” вийшли за гроші, негативно впливають на імідж президента.

На це президент відповів, що на його імідж погано вплинула кричалка учасників акції проти капітуляції, які прирівняли його до Путіна. Відповіді про Богдана журналісти так і не дочекались.

“Коли ми з вами говоримо про акцію “Ні капітуляції”, “Ні зраді”, чи просто “давайте, хто гучніше образить президента України”, я сприймаю це дуже негативно. Тому, що мене ще ніколи в житті словом на п’ять букв, починаючи з “х” і закінчуючи “о”, не називав і я думаю, що в цьому головна відповідь”.

Президент, також, не зміг відповісти, на питання скільки коштує молоко в Україні, сказавши, що він не купує цей продукт, але знає ціни на хліб, сир і вино, які бере для своєї родини.

“Я дуже рідко ходжу до магазину. Дуже рідко. Ви знаєте, що у мене зарплата 20 тисяч гривень. І я, чесно кажучи, не п’ю молоко. Ну, я на забезпеченні держави знаходжусь”.

“І коли мене запитують, скільки стоє, наприклад, хліб чи молоко, я можу відповісти, за яку суму я купую молоко і де. Але я не купую молоко. Просто ніхто у нас не п’є молоко. Я не п’ю молоко. Я можу вам сказати про хліб – яку ціну я плачу. Я купую хліб гречаний, купую дуже рідко, бо мені не можна його їсти, купую – тут буде реклама – у Гудвайні. Знаю, що в цілому хліб коштує від 15 до 24 гривень, я купую від 25 до 30 гривень – там різний хліб”.

“Ходжу у цей єдиний магазин. Купую хліб, можу купити води, можу купити вина. Ось і все. А чому вам брехати і розказувати? Ще купую сир. Люблю дуже сир до вина. Сир купую – кілограм стоїть 58 гривень – це той сир, який я люблю. Я можу собі дозволити це купити”.

Навряд чи хтось з українців може знайти якісний сир в магазині по 58 гривень за кілограм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *