Візії

Україна переможе, бо переможе демократія

“Проблема” з Донецькою та Луганською областями є проблемою для Росії, яка мріє їх загарбати й поглинути. Це ті ж самі Ельзас і Лотарінгія для Берліна минулих років: Рурський басейн – вугілля і метал, численне населення, яке розмовляло німецькою, нехтуючи французьку, плацдарм для загарбницьких воєн.

Про це розмірковує письменник Володимир Сердюк.

“Щойно нацистський режим у Берліні було знищено військами Союзних країн 1945-го року, проблема Рурської області зникла. І про неї ніхто не згадує. А даремно – приклад показовий. Він доводить: допоки не впаде московський кагебісько-фашиський путінський режим одноосібної влади і російського нацизму, існуватиме й “проблема” Луганської і Донецької областей України, густо заселених новоприбулими озброєними росіянами у камуфляжі. Щойно на Москві запанує демократія – така проблема зникне.

Не лягайте під ноги тимчасовим загарбникам, чиніть їм спротив!

Їхнє існування на українській землі буде недовгим.

Україна переможе, бо переможе Демократія!” – вважає В. Сердюк.

Як відомо, рашизм – неофіційна назва політичної ідеології та соціальної практики владного режиму Росії початку XXI ст., що базується на ідеях “особливої цивілізаційної місії” росіян, “старшості братнього народу”, нетерпимості до елементів культури інших народів; на тоталітаризмі й імперіалізмі радянського типу, використанні російського православ’я як моральної доктрини та на геополітичних інструментах впливу, у першу чергу — енергоносіях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *