Візії

Сенцову соромно за найщирішого президента України

Колишній в’язень Кремля, український режисер Олег Сенцов заявив, що йому соромно за президента України Володимира Зеленського після оприлюдненого відео, на якому той спілкувався з добровольцем у Золотому.

«Переглянув учорашнє гучне відео стендапу із серії #янелох. У результаті: сором за президента і гордість за добровольця. Не пишу про військових, тому що не відчуваю на це морального права, адже не був на війні. Хочеться лише сказати їм спасибі за те, що у нас усе ще є своя країна», – написав Сенцов у своєму Facebook.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський напередодні в Золотому Луганської області, де, згідно з Мінськими домовленостями, має відбутися розведення сил і засобів, зустрівся із добровольцями, яким заявив, що він «не лох якийсь», і вимагав прибрати зброю.

Нагадаємо також, що Олег Сенцов дав суперечливе інтерв’ю німецькому виданню Spiegel.

Зокрема, в інтерв’ю Сенцов сказав: «Ми росіяни та українці – це споріднені народи, ми, по суті, брати з малою різницею між нами».

Учасник бойових дій Олексій Бик у Facebook прокоментував інтерв’ю Сенцова наступним чином: «Що там ваш Сєнцов? Кажуть, вже в інтерв’ю німецькому «Шпігелю» розказує радянську казку про «адін народ»? Утріться, оближіться і продовжуйте ліпити собі коників з гівна. Тобто патріотів з ліваків».

Раніше Олег Сенцов заявив журналістам, що шостий президент України Володимир Зеленський «щирий у своїх намірах».

«Таких щирих президентів у нас ще не було. Він робить речі, може, навіть не помилкові, а несподівані. Його критикують. Питання в тому, наскільки він зможе вибудувати зараз усю систему країни, чи буде вона новою, чи залишиться ширмою для того, що є зараз», – відзначив Сенцов і додав, що зараз не має відповіді на це питання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *