Візії

Одіозний радник Зеленського хоче поставити добровольців поза законом

Радник секретаря РНБО Сергій Сивохо вважає “Нацкорпус” незаконним збройним формуванням.

Про це він заявив у кулуарах форуму Re: Think у Маріуполі.

“Підтверджую, що в Золотому вже розпочато розведення. А ось що за ситуація зараз із “Нацкорпусом”, я не в курсі. Хочете мою думку? Це незаконне збройне формування!” – сказав він.

Він також зазначив, що відведення військ на Донбасі є “початком великого шляху”.

“Сподіваюся, це початок великого шляху. Інакше я б не робив того, що роблю. Ми хочемо, щоб не тільки території, але і люди повернулися – це для мене головне”, – зазначив він.

Нагадаємо, за інформацією прес-центру штабу операції Об`єднаних сил, сьогодні, 29 жовтня, о 12.00 годині розпочався процес розведення з обох сторін (дзеркально) на ділянці №2 у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області.

Проте “Нацкорпус” лишається на позиціях у Золотому незважаючи на розведення.

Нагадаємо також, що новий радник РНБО Сивохо виступав на “Антимайдані” в підтримку президента-зрадника Віктора Януковича.

Заступник голови УНА-УНСО, голова Київської організації партії з 1997 року, голова Політради УНА-УНСО Ігор Мазур відреагував на висловлювання Сивохо таким чином: “Колись і УНСО в 90-х називали “незаконними збройними формуваннями”, які воювали проти “русскіх братьєв” на Кавказі. Тепер ці “братья” вбивають українців і хочуть, щоб ми для “примирення” відходили-відступали на своїй рідній землі! Що далі? Хтось вірить обіцянкам Путіна?”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *