Арена

Росіяни, які роками ведуть війни, раптом можуть передумати – Богдан

Росіяни раптом можуть подумати, що вони неадекватні і швиденько припинити агресію. проти України.

Такі міркування висловив Андрій Богдан, передає УП.

Він заявив, що нібито через ЗМІ РФ росіяни накручені дуже вороже до України і вважають українців якоюсь негативною нацією, націоналістами.

“І в позиції, коли ми відкриті, ми хочемо і йдемо назустріч. А Росія, керівництво Росії противиться, і аргументації, чому це відбувається, немає, – з того боку вже почнуться питання: а чому ми поводимося неадекватно?” – каже Богдан.

“Зі “формулою Штайнмаєра” є рух до миру – ми демонструємо його публічно: і для України, і для зовнішнього світу. І протилежній стороні, Росії, потрібно якось відповідати. Тому що позиція “я нічого не чую, я нічого не бачу” не сприймається середовищем навіть всередині Росії. І взагалі треба розуміти, що наші активні дії, наша миролюбна позиція розрахована не тільки на міжнародне середовище. Вона розрахована на громадян Росії”, – сказав Богдан.

В той же час, відомий український журналіст Віталій Портников вважає, що Путін готовий зустрітись з Зеленським аби прийняти від нього капітуляцію.

“Зеленський хоче зустрітися з Путіним щоб щось йому там пояснити. Путін хоче зустрітися із Зеленським щоб прийняти капітуляцію. Він просто хоче прийняти цю капітуляцію у товаристві Ангели Меркель і Емманюеля Макрона. Знаєте, як шлюб засвідчують свідки? Щоб вони засвідчили, що капітуляція відбулася. І йому потрібно щоб Зеленський просто приїхав. Розмовляти з ним ні про що він не збирається. Не царська це справа – розмовляти з якимось там президентом незрозумілої країни”, – пояснив журналіст у своїй щотижневій передачі на ЕспресоТВ.

Варто, мабуть зрозуміти українській владі, що Росія не збирається закінчувати війну в Україні і забратися з цієї території, як вона не забралась з Придністров’я, Абхазії, Осетії та з інших територій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *