Арена

Від головного рашиста знову почали лунати погрози ядерного удару

Російський диктатор заявив, що в російську воєнну доктрину може бути включена концепція превентивного ядерного удару

“У Сполучених Штатів є теорія превентивного удару, перше. Друге – вони розробляють систему обеззброювального удару. Що це таке? Це нанесення удару сучасними високотехнологічними засобами, який по пунктах управління повинен наноситися, позбавляти супротивника цих систем управління і так далі”, – сказав кремлівський пенсіонер на пресконференції в Киргизстані в п’ятницю.

“У нас же, у нашій Стратегії, сформульовано удар у відповідь-зустрічний удар, тут секретів-то немає ніяких. Що таке удар у відповідь-зустрічний? Тобто у відповідь. Це коли наша система СПРН – система попередження про ракетний напад – фіксує старти ракет у напрямку території Російської Федерації. Фіксує – старти відбулися, потім починається відповідь”, – додав він.

Російський президент допустив можливість “подумати про те, щоб узяти на озброєння напрацювання наших американських партнерів і їхні ідеї забезпечення своєї безпеки”.

“Якщо потенційний противник вважає, що можливе використання теорії превентивного удару, а ми – ні, то все-таки це нас змушує замислитися над тими загрозами, які нам створюють такого роду ідеями у сфері оборони інших країн”, – додав він.

Раніше Путін говорив, що, аби зрозуміти, у яких випадках Росія може застосувати ядерну зброю, треба прочитати її воєнну доктрину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *