Без рубрики

Московським попам може скоро не бути місця у Харкові

10 грудня до проросійських попів у харківських храмах УПЦ МП завітали співробітники СБУ.

Управління СБ України у Харківській області повідомило, що йдеться про такі об’єкти Харківської єпархії як Свято-Покровський чоловічий монастир, Свято-Благовіщенський кафедральний собор, Свято-Казанський храм, храм ікони «Взискання загиблих», Свято-Успенський храм, Свято-Петро-Павлівський храм, Свято-Миколаївський храм, Свято-Валентинівський храм, Ольгінський храм, храм цариці Тамари, Свято-Архангело-Михайлівський храм, храм Георгія Переможця, Свято-Володимирський храм, а також Свято-Вознесенський кафедральний собор Ізюмської єпархії УПЦ (МП).

Правоохоронці проводять огляд території та приміщень для виявлення осіб, які можливо причетні до протиправної діяльності на шкоду державному суверенітету України та предметів, заборонених до обігу.

Враховуючи збройну агресію РФ, зазначені заходи проводяться для унеможливлення використання релігійних громад як осередку “русского мира” та убезпечення населення від провокацій і терористичних актів.

Раніше, під час рейдів на об’єктах УПЦ (МП) у Київській та Херсонській областях Служба безпеки України виявила підозрілих осіб, незареєстровану зброю, російські агітки, прапор і золотий герб Росії.

“На території Пустинно-Миколаївського скита, який знаходиться у «забороненій» Чорнобильській зоні, було виявлено 16 підозрілих осіб. Серед них – чоловіки спортивної статури”, – повідомляє СБУ.

Звісно всі вони перебували там незаконно, оскільки, як стверджують правоохоронці, “цивільні особи не мають права знаходитися у зоні відчуження, через яку рашисти намагалися прорватися на Київ у лютому-березні цього року”. Звертаємо увагу, що на місці проживання “вірян” було знайдено маскувальну сітку для військових.

Коли зараз у таких небезпечних місцях, як Чорнобильська зона, де зовсім поряд проходить кордон з Білоруссю, знаходять невідомих особистостей, то, певно, не варто дивуватись, як це рашисти так швидко опинились під Києвом. Просто їх, очевидно, радісно зустрічали, скеровували на місцевості отакі “божі люди”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *