Політвернісаж

Замовлення повії відтепер можна офіційно вважати провокацією

Народний депутат від “Слуги народу” Богдан Яременко вчора під час роботи в сесійній залі Парламенту листувався в онлайн-мережі знайомств.

Делікатну переписку сфотографував кореспондент #Букв.

Так, у смартфоні нардепа є два чати зі знайомствами: “Мережа знайомств Мам…” і “Loveeto”.

І під час голосування Яременко якраз читав анкету 32-річної жінки на ім’я Аліна, яка в анкеті вказала переваги: секс, зустріч, побачення. Також зазначила, що її не цікавлять стосунки.

Потім Богдан Яременко почав листуватися із дівчиною, можливо, іншою:

Яременко: … умови зустрічі з тобою?

Дівчина: Привіт. Місце твоє. Секс захищений, класика і орал. Анальний – табу. Час – 100 доларів. Дві години – 150. На ніч не залишаюся. Побажання можна.

Варто зазначити, що Богдан Яременко є головою комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва.

У Богдана Яременка є дружина Вікторія і двоє дітей – дочка та син. Його батько, відомий літературознавець Василь Яременко, пішов свого часу від матері Богдана до більш молодої філологині. Батько є автором відомої книги “Євреї в Україні сьогодні: реальність без міфів”, у якій він “аналізує вплив на події в Україні, на інформаційний простір представників однієї із національностей”. Зокрема, в книжці В. Яременка викриваються “підступи міжнародного сіонізму проти України, її історії, культури, духовности, державности в цілому”.

Декларація про доходи Яременка відсутня на сайті Національного агентства з протидії корупції.

Раніше депутат від фракції партії “Слуга народу” Богдан Яременко дивував громадськість заявами про те, що ажіотаж навколо “формули Штайнмаєра” штучно створений Росією. За його словами, Росія хоче послабити позиції президента Зеленського на майбутніх переговорах в “нормандському форматі”. Втім, нардеп заявляв, що узгодження “формули Штайнмаєра” не можна розцінювати як капітуляцію України, бо вона “відбулася у вересні 2014 року і лютому 2015 року, коли було підписано Мінські угоди”.

Також Богдан Яременко якось зазначив, що бойовики зможуть залишитися в ОРДЛО на час виборів, але за умови, що здадуть зброю. А ще Яременко озвучив позицію, що закон про особливий статус Донбасу буде узгоджуватися з Росією.

До речі, сам депутат відреагував на публікацію, назвавши її “провокацією”, яку він сам і влаштував.

“Після того, як кілька колег по фракції стали жертвами любителів підглядати і читати через плече, ми застосували певні запобіжні заходи і тепер знаємо, коли “журналісти” підглядають в наші телефони. Отримавши такий сигнал я вчинив учора провокацію та дозволив сфотографувати сфабриковане “листування”, – написав він у Facebook.

На запитання журналістів про те, як дружина поставилася до його експерименту, Богдан Васильович Яременко відповів, що жінка не завжди поділяє його почуття гумору, але… подякувала йому.

Цікаво, що народний депутат від партії “Слуга народу” Микола Тищенко, якому буває складно формувати свої думки людською мовою, виступив за легалізацію проституції і зазначив, що ініціатором відповідного законопроекту може виступити нардеп Богдан Яременко, листування якого з повією сьогодні опублікували журналісти.

Оновлення. На своїй сторінці в Facebook Богдан Яременко поширив таке вибачення: “Не всі рішення бувають однаково вдалими. Я вилучив попередній пост і хочу вибачитися перед усіма, кому своїм необдуманим учинком створив проблеми: від дружини і дітей до фракції і президента”…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *