Арена

“Слуги” визнають, що важко довести своє прагнення до ЄС, коли у Раді є такі депутати як Тищенко

В керівництві “Слуги народу” дуже негативно поставились до вечірки нардепа Тищенка, яку він влаштував у час локдауну в одному зі столичних готелів.

Про це заявила заступник голови фракції Євгенія Кравчук.

“Особисто я дуже негативно оцінюю цей, вже другий такий, випадок. Дуже складно пояснювати європейським партнерам, що ми хочемо приєднатися до ЄС, коли тут, де ми перебуваємо, є обмеження під час обіду одна особа за столиком, і просять розсістися, всі ходять у масках навіть на вулицях, і дуже великі штрафи. Скажу так: я б такого не зробила”, – наголосила нардеп.

Кравчук пояснила, як прийнято діяти у фракції в таких скандальних випадках.

“У нас 245 народних депутатів, це в 10 разів більше, ніж у найменшій фракції. Дуже багато людей. Якщо бувають випадки, які виходять за рамки пристойності, моралі або порушують будь-які обмеження, то розмову веде заступник голови фракції. Оскільки Микола сам один із заступників голови фракції, то вести розмову з ним повинен, напевно, Давид Арахамія, який є головою фракції”, – додала вона.

Раніше онлайн-газета Політарена повідомляла, що нардеп “Слуги народу” Микола Тищенко в розпал карантину влаштував пишну вечірку на дня народження своєї дружини – Алли Баранівської в ресторані київського готелю Fairmont. Поліція відкрила кримінальне провадження.

В кінці квітня минулого року Тищенко вже потрапляв у поле зору правоохоронців та громадськості через роботу свого ресторану “Велюр”. Тоді нардеп пояснив, що там проходили особисті зустрічі.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах пандемії та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *