Арена

Голову парламенту розізлили “слуги народу”

На ранковому засіданні Верховної Ради кількість нардепів у сесійній залі була малочисельною. Це викликало обурення у спікера Дмитра Разумкова.

Під час години запитань до уряду і виступу з трибуни міністра розвитку громад та територій Альони Бабак Разумков звернувся до присутніх:

“Шановні колеги, можна хвилинку? Коли був перший місяць роботи… шановні колеги, фракція “Слуга народу”, будь ласка, хвилину тиші можна? Дуже всі були збентежені, коли до нас не приходив уряд на годину запитань до уряду. Зараз стоїть міністр, вам доповідає. Бажаючих слухати у залі не так багато. Я сказав “не так багато”, а “не має”. Якщо це нецікаво, то давайте не будемо витрачати свій час, час уряду, та не будемо запрошувати уряд до Верховної Ради”.

“Якщо це потрібно, то давайте слухати відповіді на ті запитання, які задають ваші колеги. Давайте поважати один одного. Сядьте будь ласка! Займіть свої місця. У нас сьогодні не такий насичений день”, – додав спікер.

Передні ряди зали, де знаходяться місця фракції “Слуга народу”, були напівпорожні.

Тим часом у русі “Чесно” нагадують: сьогодні набув чинності закон про припинення виплат депутатам за прогули, який, зокрема, скасовує письмову реєстрацію.

Тепер про письмову реєстрацію в кулуарах ВРУ нагадують лише таблички з літерами прізвищ нардепів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *