Арена

Один зі “слуг” готовий був розпрощатися з кількома мільйонами заради депутатського мандату – ЗМІ

У розпорядження одного українських видань потрапив аудіозапис розмови депутата від партії “Слуга Народу” Олега Семінського з екснардепом Миколою Рудьковським, з якого можна зробити висновок про готовність Семінського витратити 7 мільйонів доларів для проходження у ВР.

У розмові майбутній депутат Олег Семінський ділиться планами про свою політичну перспективу і готовність балотуватися від будь-якої з партій. Він також озвучує розмір бюджету, який готовий витратити на те, щоб отримати мандат – сім мільйонів доларів.

“Домовившись з тобою і підписавши понятійний документ, я страхуюся елементарно. Я потрапляю в список тієї чи іншої партії – 7 лимонів у мене для цього є”, – заявив він.

“Я не буду займатися публічною політикою. У мене в цьому немає необхідності. Але я отримую мандат. І поки не знімуть недоторканність, поки буде можливість … Аж до комуністів”, – говорить він.

В 2019 році Олег Семінський став народним депутатом ВРУ від партії “Слуга народу” по 205 округу в Чернігівській області.

Нардеп і справді не веде публічної політичної діяльності, наразі нічого невідомо і про його законотворчу активність, проте встиг потрапити у кілька конфузних ситуацій. Так, у вересні минулого року у Чернігові на вулиці Любецькій нардеп штовхнув підприємця і спустив колеса автівкам. А от в листопаді мав необережність “засвітити” свої амурні справи перед журналістами з фотокамерами.

Відомий цей діяч ще тим, що  його нібито, вкрали у 2012 році, коли він був керівником “Нафтогазвидобування”, катували і вимагали виплатити неіснуючий борг в 200 млн доларів США. Звинуватили у цьому діянні його співрозмовника – пана Рудьковського. 3 березня йому було вручено підозру прямо в аеропорту “Бориспіль”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *