Арена

Сьогодні країна відзначає День Гідности та свободи

Сьогодні в столиці відбудуться урочисті заходи з нагоди Дня Гідності та свободи.

“До Дня гідності та свободи в столиці впродовж листопада пройдуть меморіальні, урочисті та культурно-мистецькі заходи. Зокрема, 21 листопада на Алеї Героїв Небесної Сотні і в Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбудуться заходи, приурочені Дню гідності та свободи. А на Майдані Незалежності (з боку Головпоштамту) відкриється фотовиставка “Два століття – одна війна”, – повідомляють в КМДА.

У повідомленні також зазначено, що представники міської влади, органів місцевого самоврядування, духовенства, громадськості, учасники революційних подій в Україні в 2004-му, 2013-2014 роках, учасники АТО візьмуть участь у заходах.

У Палаці дітей та юнацтва в цей день буде організовано зустріч “Революція гідності – революція свободи” з учасниками подій. У Міській спеціалізованої молодіжній бібліотеці “Молода гвардія” пройде зустріч з “живою книгою” і виставка матеріалів “Євромайдан: як перемогла гідність”.

20 листопада на Майдані Незалежності стартував виставковий проєкт до Дня гідності та свободи “100 років боротьби”, який триватиме до 1 березня. У Центральній бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка для дітей проведуть зустріч-дискусію “Події, що змінили Україну”.

До 27 листопада кияни можуть відвідати виставку літератури “Україна понад усе” в Публічній бібліотеці ім. Лесі Українки для дорослих. А також до 26 листопада ознайомитися з експонатами виставки архівних документів “До Дня гідності та свободи” в Державному архіві Києва.

Упродовж усього листопада пройдуть тематичні уроки, виховні години, лекції, творчі проєкти, конкурси та квести, зустрічі учнівської молоді з учасниками Революції гідності і ООС, покладання квітів до пам’ятних знаків учасникам Революції гідності, проведення меморіальних заходів біля пам’ятних знаків, розташованих на території освітніх установ Києва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *