Арена

Адвокат Трампа накопав багато для свого боса в Україні в “якомусь місці”

Президент США Дональд Трамп заявив, що його особистий адвокат незабаром оприлюднить в Конгресі доповідь за матеріалами, отриманими в ході поїздки в Україну.

Про це повідомляє прес-служба Білого дому.

“Він збирається зробити доповідь, я думаю, генеральному прокурору і Конгресу. Він каже, що у нього багато хорошої інформації. Я ще не говорив з ним про цю інформацію”, – сказав Трамп.

При цьому, як видно на відео, яке американське видання The Hill оприлюднило в Twitter, Трамп сказав, що Джуліані повернувся з “якогось місця”.

“Я просто знаю, що він повернувся з якогось місця. Він каже, що у нього багато хорошої інформації. Я ще не говорив з ним про цю інформацію”, – сказав Трамп журналістам.

За словами Трампа, Джуліані ще не говорив йому, яку саме інформацію отримав.

“Я чув, він знайшов багато”, – додав американський президент.

Раніше повідомлялося, що особистий адвокат президента США Руді Джуліані відвідав Європу, щоб зустрітися з колишніми генпрокурорами України, що займалися “справою Байдена”.

Колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко зустрічався з Рудольфом Джуліані, особистим адвокатом американського президента Дональда Трампа, для запису документального фільму.

Джуліані заявив про те, що у нього є докази причетности екс-віце-президента США Джо Байдена до корупції в Україні і він готовий їх надати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *