Арена

Зеленський поспілкувався з “дівчиною” і це показав пропагандистський канал

Пропагандистський телеканал “Росія 1” записав коментар Зеленського кулуарах “нормандської зустрічі” і назвали це “інтерв’ю”.

Запис з’явився на Youtube-каналі “Росії 24”.

“Мінськ Мінськом, але час йде, час змінюється. У нас інші трошки погляди. Я вважаю, що, в принципі, нашій країні видніше, тому що це наша країна, і ми дуже добре знаємо людей, які живуть на окупованих територіях. Я вважаю, що головне – що ми почали всі спілкуватися. Це найголовніше”, – сказав Зеленський.

“Я вважаю, що це правильний початок – факт зустрічі такого формату. У нас є можливість досягти результату – це кінець війни в Україні”, – додав президент.

В сюжеті підкреслили, що “за останні 6 років це було перше нормальне повноцінне спілкування президента України з російськими журналістами”.

Вони також відзначили, що, коли російські журналісти поставили запитання президенту України, “охоронець на секунду намагався перешкодити, але сам Зеленський дав повноцінну розгорнуту відповідь”. Канал пообіцяв показати інтерв’ю в неділю в передачі “Москва. Кремль. Путін”.

Прессекретарка президента Юлія Мендель зазначила, що не організовувала жодного подібного інтерв’ю.

Пізніше сам Зеленський в ефірі каналу “1+1” спростував інформацію про інтерв’ю російському пропагандистському каналу “Росія 1”.

“Журналістка була, дівчина, вона запитала мене щось у коридорі, я їй щось відповів у коридорі. Отаке інтерв’ю”, – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *