Арена

Джуліані розповів тривожні новини про колишнього генпрокурора України

Колишнього генпрокурора України Віктора Шокіна двічі отруїли і він ледве не помер.

Таку інформацію розмістив у своєму Twitter адвокат Дональда Трампа Рудольф Джуліані.

За його словами, замахи на Шокіна відбувалися через його роботу і нібито можуть бути пов’язані з інформацією про можливі злочини ексвіцепрезидента США Джо Байдена і його сина Хантера через компанію Burisma.

“У Шокіна є документи, що доводять відмивання грошей Байденом і Burisma. Був звільнений через погрозу віцепрезидента США Байдена не виділити $1 млрд життєво важливої допомоги. Медичні записи Шокіна свідчать: його двічі отруїли, двічі довели до смерті, проте він видужав. Якщо це стане відомо, то в Україні полетить дуже багато голів”, – повідомив Джуліані.

Він також заявив, що зібрав докази того, що президент Трамп не робив спроб натиснути на свого українського колегу Володимира Зеленського і змусити його ініціювати розслідування проти Байдена в Україні.

“Після сотень годин і місяців досліджень я зібрав свідків і документи, які розкривають правду, що стоїть за цим імпічментом, і показують, що Дональд Трамп не здійснював правопорушень”, – заявив Джуліані.
За словами особистого адвоката Трампа, Шокін має документи, які підтверджують причетність Байдена до корупції в компанії Burisma.

Відомо, що Джуліані відвідав Європу, “щоб отримати інформацію, яка повинна скомпрометувати позицію демократів у процесі імпічменту”. Після візиту до України Джуліані стверджував, що зібрав дуже багато корисної інформації і зможе захистити Дональда Трампа від імпічменту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *