Арена

Кучер Дмитро Юрійович був нібито облитий патріотичною сечею

Поліція оголосила підозру нібито кривдникові працівника проросійського провокатора Анатолія Шарія. Ім’я у відомстві не називають, водночас уся інформація була злита силовиками одіозному діячеві часів президента-зрадника Віктора Януковича Андрію Портнову, котрий у своєму Telegram-каналі оприлюднив фото постанови.

Прокуратура Київщини повідомила про підозру одному з учасників інциденту, що стався під стінами Апеляційного суду 24 грудня. Повідомляє про це столична прокуратура, передає “5 канал”.

Підозру повідомили 29-річному мешканцю Київської області за фактом вчинення протиправних дій відносно журналіста. Ім’я у відомстві не називають, водночас Андрій Портнов, колишній заступник глави Адміністрації Віктора Януковича, у своєму Telegram-каналі оприлюднив фото постанови. Він не лише оприлюднив ім’я підозрюваного Віталія Регора, а й його персональні дані – зокрема, домашню адресу.

У документі зазначається, що підозрюваний підносив до обличчя співробітника сайту “Шарій.нет” Кучера Дмитра Юрійовича “горлечко відчиненої пластмасової пляшки, частково наповненої сечею, тим самим принижуючи його гідність і здійснюючи психологічний вплив на нього”.

Конфлікт виник у вівторок, ще в залі суду, на апеляційному засіданні щодо Юлії Кузьменко, фігурантки справи вбивства Павла Шеремета. Активісти були обурені присутністю працівників телеканалів, що належать Віктору Медведчуку, а також інтернет-видань “Шарій.net” та “Страна.ua”, які відверто ретранслюють кремлівську риторику. Почалася суперечка на вулиці. Стали довкола Дмитра Кучера, який працює на скандального блогера Анатолія Шарія. Більшість висловлювали своє незадоволення російською пропагандою журналіста.

Для довідки: Дмитро Кучер народився 3 листопада 1993 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживав на території України, освіта професійно-технічна, вважає себе журналістом, на час парламенських виборів працював у ТОВ “ЙОД.МЕДІА”, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, був включений до виборчого списку “Партії Шарія” на парламенських виборах 2019 року під № 31.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *