Арена

Водій-хам постраждав через свою любов до російських серіалів

За прохання вимкнути російський серіал в автобусі, який їхав з Луцька до Києва, двох дівчат водій висадив просто на трасі.

Про інцидент повідомила на своїй Facebook-сторінці волонтер Ярина Чорногуз, чий коханий Микола Сорочук загинув на Донбасі.

Вони з подругою їхали з Луцька до Києва автобусом компанії Busfor. На телеекрані в транспорті в цей час показували російський серіал. Дівчата підійшли до водія і попросили вимкнути кінопродукт окупантів. Своє прохання вони аргументували тим, що були на Донбасі, де йде війна з країною-агресором Росією.

Водій почав хамити дівчатам і відмовився вимикати серіал. Але волонтери не впадали у відчай і продовжили наполягати на своєму, пояснюючи, що росіяни вбивають українців на сході країни, тому дивитися їх кіно – погано. Подруга Ярини Настя дістала телефон і почала знімати водія, але він вибив його з рук. Далі чоловік зажадав дізнатися думку більшості.

Дівчата пройшли в салон і розповіли те ж саме пасажирам. Однак одна з жінок, яка поверталася з Італії, заявила, що їй все одно якою мовою серіал. Також вона зазначила, що на Донбас дівчата поїхали самі. Решта в автобусі просто мовчали.

Коли Ярина зізналася пасажирам, що повертається з похорону свого хлопця-бійця, який воював і загинув на Донбасі, всі замовкли.

Пасажири на чолі з водієм погодилися висадити дівчат посеред траси, щоб “далі дивитися у спокої російське кіно”.

Чорногуз просила допомоги у встановленні імені водія того рейсу.

Після того, як волонтерку з подругою висадили з автобуса, ті добрались до Києва. Свої дії дві дівчини регулярно відписували у соцмережі.

“Друзі, дякую за підтримку й репости. Ми з Настею вже достопили до Рівного, і звідти їдемо другим автобусом на Київ. Нас уже повідомили, що там водія-хероя, який нас висадив за прохання вимкнути російський серіал, чекає тепла зустріч у Києві”, — написала Чорногуз.

У свою чергу, вона подякувала компанії-перевізнику, за принесені вибачення.

“Дякуємо компанії-перевізнику за миттєву реакцію та за дзвінки водієві, на які той не зреагував. Сподіваюся, що це буде прикладом для інших перевізників. Люди мають або відпочивати на автобусних рейсах, або слухати і чути українське на своїх дорогах”, — написала волонтерка.

У компанії, зокрема, засудили цей інцидент з водієм.

“Наша позиція однозначна: подібні ситуації ганебні й не повинні повторюватися в майбутньому”, — резюмували вони.

Тим часом у Києві зібрався натовп людей, що чекали на водія. Про це повідомив у своєму Facebook координатор С14 Сергій Мазур.

Згодом з’ясувалось, що водій автобуса дізнавшись про інформацію про скупчення людей на автовокзалі, вирішив висадити пасажирів автобуса не у пункті призначення.

“Пасажирів довелось висаджувати бозна-де. Частина клієнтів так і не дочекалась свого автобусу, марно телефонувала перевізнику, бігала туди-сюди. Висновки зробили усі”, — написав Мазур.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *