Анонси

В Україні покажуть перший фільм про АТО, з якого можна сміятись

У Львові презентували неполіткоректну патріотичну комедію “Наші Котики”, продюсерами якої виступили колишня очільниця МОЗ Уляна Супрун та її чоловік Марко Супрун.

Стрічку презентували режисер та автор сценарію Володимир Тихий, продюсери Уляна Супрун, Марко Супрун, Степан Бандера, Ігор Савиченко та актори Дмитро Тубольцев, Ярослав Федорчук, Петро Микитюк та Станіслав Бжезінський.

“Наші Котики” –– неполіткоректна патріотична комедія, яка вийде у прокат 30 січня. 2014-й, розпал гібридної війни Росії проти України. Інженер, актор, футбольний тренер і продавець квітів ідуть добровольцями на схід. На позиціях до четвірки приєднується амбітна журналістка для виконання секретного завдання. Жоден із них не має бойового досвіду, нічого не знає про наміри командування та й на місцевості майже не орієнтується. Втім саме вони стають причиною грандіозного фіаско масштабної операції ворога.

“Історія з палаючим Кремлем сниться мало не кожному бійцю української армії. Тому цей сон – у перших кадрах фільму. Це найкращі зйомки які я мав, ми “горіли” роботою. Мені запам’яталися дві сцени. Перша, коли я Путіна мочив. Я, щоправда, просив режисера, аби я добив його до кінця, але той каже, що і іншим треба трохи лишити. І друга – коли ховали побратима”, – каже актор Дмитро Тубольцев. який грав бійця Літо.

“Це перший фільм про АТО, з якого можна сміятися. Це про події 2014 року, коли хлопці прийшли на війну одними, а пішли іншими. І герої це віддзеркалювали. Володя Тихий умів це добре поставити”, – каже Марко Супрун.

Наприкінці показу на всіх глядачів чекали сюрпризи на виході – їм вручили повістки у військкомат із запрошенням з’явитися. Їх підготували творці фільму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *