Арена

СБУ треба викликати до тих, хто противиться українському законодавству

Письменниця Марія Шунь прокоментувала мовний скандал, до якого вляпалася політикиня Ірина Фаріон.

“Але в нас вміють створювати найбільших ворогів під час війни! То Соловій із Жаданом, то тепер Ірина Фаріон, про гострий язик котрої всі давно знали! Зараз її аж сам! Лубінець! Лякає СбУ! Мабуть, Яніна Соколова зумисне взяла із нею інтервʼю, аби дійшло до таких наслідків! І, як завжди, слова вириваються із загального контексту, випʼялюються, і нате вам іще один мовний скандал, бо зачепили воїнів «Азову»!

А по суті, все, що говорила Ірина, правильно, хоч я до її свити ніколи не належала, і СБУ акурат треба викликати до тих, хто противиться українському законодавству! А не до Фаріон, подобається вона комусь чи ні! Армія, в першу чергу, повинна дотримуватися дисципліни та букви закону. Принаймні, за 9 років війни рідну мову можна було засвоїти, хоча би на побутовому рівні! Я вже не кажу про всі 30 з гаком років незалежності!

Публіка вже стидобить Фаріон, бо вона кабінетна вчена, а не на фронті, в нас багато таких «моралістів» напоготові! А зять Ірини Фаріон на фронті, на небезпечних теренах, але моралістам на те наплювати!

Ось вам відповідь Ірини на стращалки Лубенця!” – пише Марія Шунь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *