Арена

ДБР обіцяє притягти до суду всі ЗМІ, що публікують компромати на Венедиктову

У ДБР заперечують, що чоловік Венедиктової якось впливає на роботу установи та вимагають від ЗМІ спростувати цю інформацію.

Про це повідомляють у пресслужбі ДБР.

“28 січня 2020 у деяких засобах масової інформації з’явилася стаття про втручання чоловіка в.о. директора Державного бюро розслідувань Ірини Венедіктової в роботу ДБР. Зокрема, на сайті видання Українська правда розміщено статтю “Чоловік Венедіктової впливає на політику ДБР і проводить співбесіди – джерело”, яка згодом була поширена іншими ЗМІ зі схожими назвами і з аналогічним змістом”, – йдеться в публікації.

ДБР вимагає від засобів масової інформації, які поширили цю інформацію, зробити офіційне спростування. У разі відмови спростовувати цю недостовірну інформацію в Бюро обіцяють звернутися до суду.

Також наголошено, що зазначена інформація негативно впливає на репутацію ДБР.

“Розцінюємо публікацію такої недостовірної інформації як навмисну спробу дискредитації правоохоронних органів і підриву довіри громадськості до Державного бюро розслідувань і авторитету його керівника”, – йдеться в повідомленні.

Відомо, що також, що на сайті БігусІнфо повідомлялось про зв’язок Олександра Соколова, який став заступником директора ДБР, з Іриною Венедиктовою, через свою дружину, Ганну Соколову.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *