Арена

Мирні плани президента не працюють?

За попередню добу російсько-окупаційні війська 11 разів порушували режим припинення вогню на Донбасі. Було поранено одного українського військовослужбовця.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об’єднаних сил у фейсбуці.

“19 лютого озброєні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню. В результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення”, – йдеться в ранковому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” супротивник здійснив вісім обстрілів: неподалік Мар’їнки – зі станкового протитанкового гранатомета – 12 пострілів, поряд з Лебединським – з міномета калібру 82 мм супротивник випустив 15 мін, а також вів вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, неподалік Славного – працювала снайперська пара, а також вели вогонь зі стрілецької зброї, поряд з Василівкою – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, поблизу Широкиного – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, двічі в районі н.п. Красногорівка – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, неподалік Новотроїцького – з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Три обстріли зафіксовано в районі відповідальності угруповання “Північ”: двічі в районі н.п. Луганське – з міномета калібру 82 мм ворог випустив 6 мін, а також вів вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, поряд з Оріховим – з міномета калібру 120 мм – 6 мін.

З початку поточної доби російські окупаційні війська з міномета калібру 120 мм, а також озброєння БМП і гранатометів різних систем обстріляли захисників Новомихайлівки. Втрат не було.

Раніше, 18 лютого російські окупаційні війська атакували захисників України в Луганській області. У вечірньому зведенні повідомляли про 18 обстрілів. Після бою в районі населеного пункту Золоте бойовики зажадали у Збройних сил України “режим тиші”, щоб забрати поранених і вбитих, після чого звинуватили ЗСУ в атаці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *