Візії

Націоналісти вимагають од СБУ порушити справу про державну зраду, здійснену в Мінську

Нові мінські договірняки, оприлюднені главою офісу президента Єрмаком — це державна зрада і капітуляція перед агресором.

Створення «Консультативної ради» і введення в неї представників ОРДЛО — це виконання ключової вимоги путіна — прямих переговорів з терористами. А ще — реалізація московського сценарію «Росія не агресор, в Україні — громадянський конфлікт».

Про це, як інформує онлайн-газета «ПолітАрена», заявив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

На його думку, ухвалення цього рішення фактично відкриває шлях до зняття міжнародних санкцій з Москви. Насправді «мирний план» Зеленського означає капітуляцію перед ворогом і продовження війни на покоління і покоління українців.

«Рано чи пізно мінські договорняки мали цим закінчитись. Бо саме для цього вони й задумувалися з самого початку. Саме для цього з самого початку від України на переговори влада посилала «найбільш ефективних українських політиків» Кучму і Медведчука, – заявив Тягнибок. – Натомість ми, націоналісти, від самого початку попереджали, що нормандсько-мінський формат тільки тим і може закінчитися. Натомість пропонували альтернативу: т.зв. «Будапештський формат».

Проте, що минула, що теперішня влада, не змигнувши оком, продовжували бубоніти мантру про «безальтернативність» Мінська.

Тому всі, хто реалізовував мінський сценарій Путіна, рівнозначно винні у скоєнні злочину і понесуть за нього солідарну відповідальність.

Українці не дозволять капітулювати! Від імени ВО «Свобода» подаємо звернення до СБУ з вимогою порушити справу про державну зраду».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *