Арена

Банки змінюють свій режим роботи під час карантину

На час карантину банки закривають частину відділень, скорочують години роботи, впроваджують санітарні години й обмеження на кількість клієнтів у відділенні.

Про це повідомляє Інтерфакс.

Креді Агріколь Банк, зокрема, повідомив про тимчасове закриття 17 відділень зі 150 (тут і далі – на початок року, за даними НБУ). Решта працюють тільки в будні дні з 9:00 до 17:00 з перервою на санітарну годину, зазначено в повідомленні банку.

Банк “Південний” тимчасово призупинив роботу 22 з 98 відділень і скоротив робочий день (з 10:00 до 16:30) з трьома санітарними годинами. Додатково банк скасував роботу у вихідні й обмежив максимальну кількість клієнтів у відділеннях п’ятьма.

Укрсиббанк скоротив графік роботи з 10:00 до 16:00, упровадив сангодину й обмежив допустиму кількість клієнтів у відділенні п’ятьма людьми.

Відділення ТАСкомбанку працюватимуть лише у будні з 10:00 до 16:00, у них можуть перебувати до п’яти клієнтів.

Кредобанк скоротив години з 10:00 до 16:30, передбачив дві перерви на дезінфекцію і обмеження на кількість осіб у відділенні.

Ідея Банк і Укрексімбанк упровадили додаткові санчаси й попереджають про можливе обмеження на кількість осіб у відділеннях банку.

Ощадбанк приймає клієнтів лише в будні дні до 16:00, Правекс Банк і Глобус Банк – з 10:00 до 16:00, а ОТП Банк – з 9:00 до 17:00.

Усі фінустанови рекомендують користуватися онлайн-банкінгом і уникати операцій з готівкою.

Як повідомлялося, ПУМБ призупинив оформлення кредитів готівкою і кредитних карток, упровадив три додаткові перерви на сангодину й рекомендує клієнтам дотримуватися дистанції в 1 м, очікувати своєї черги на вулиці.

Райффайзен Банк Аваль запровадив обслуговування за попереднім записом, а Ощадбанк перерви у відділеннях на провітрювання і дезінфекцію і перевів інкасаторську службу в посилений режим роботи.

ПриватБанк упровадив санітарну годину в своїх відділеннях і рекомендує клієнтам очікувати своєї черги на вулиці.

Альфа-Банк тимчасово призупинив роботу 45 з 257 відділень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *