Арена

З’ясували додаткові симптоми, що притаманні коронавірусу

Всі, хто втратив нюх і смак повинні пройти тест на COVID-19, адже ці симптоми є новими й можуть вказувати на зараження.

Таке повідомили вчені британського співтовариства отоларингологів. За даними дослідження, коронавірусна інфекція поширилася також на носову порожнину, пише місцеве видання Sky News.

“Ми виявили нові симптоми – втрата нюху і смаку. І це може означати, що людям без інших симптомів, але з втратою цих відчуттів, можливо, доведеться самоізолюватися для зменшення ризику поширення вірусу”, – йдеться в заяві вчених.

На поточний момент головними симптомами для звернення в лікарню при підозрі на коронавірус залишалися висока температура або постійний кашель. Але зараз спектр симптомів розширився. Зазначається, що в інфікованих COVID-19, які втратили нюх і смак, інші симптоми можуть не спостерігатися. Вчені також зазначили, що в разі підозри на коронавірус потрібно самоізолюватися і тримати дистанцію стосовно домашніх мінімум 1,5 метри.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *