Арена

Міністр з уряду “нових облич” “забув” про нерухомість у Москві та під Києвом

Нещодавно призначений міністр економіки, торгівлі і сільського господарства Ігор Петрашко у своїй декларації про доходи та майно вказав лише одну квартиру.

Проте журналісти програми “Схеми” виявили, що сім’я Ігоря Петрашко має у власності ще кілька об’єктів нерухомості і авто. Міністр не вказав в декларації квартиру в Москві, частка в якій належить його дружині – громадянці Росії, а також особняк під Києвом і два позашляховики.

Будинком в елітному котеджному містечку “Сонячна долина” (площею 409 квадратних метрів) в селі Романків під Києвом, згідно офіційної довідки з реєстру нерухомості, володіє дружина Ігоря Петрашка.

Також дружина міністра, яка є громадянкою Росії, володіє частиною квартири (109 квадратних метрів) в Донському районі Москви (разом з матір’ю і братом).

Відповідно до реєстру МВС, Ігор Петрашко – власник двох автомобілів-позашляховиків – Suzuki Vitara S (2016 випуску) і Land Rover Range Rover Sport (2017 випуску). Транспортних засобів в його декларації немає.

У коментарі журналістам Ігор Петрашко пояснив, що помилки в декларації виникли через поспіх. За словами міністра, він не встиг її заповнити “через брак часу”.

“Я подав без наповнення, так ви розумієте, що зібрати таку кількість документів за такий короткий час неможливо. Зараз збираю, сьогодні вже зробив там новий драфт і сподіваюся до встановленого законом терміну подати виправлену”, – заявив Ігор Петрашко.

Згідно з чинним законодавством, подати зміни в декларації можна протягом семи днів з моменту його подачі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *