Арена

До скандалу з Єрмаком і його братом долучається САП

Сьогодні САП порушила кримінальну справу про можливу торгівлю посадами людиною, схожою на брата голови ОПУ Андрія Єрмака.

Про це йдеться у фейсбуці САП.

“У Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру Офісу генерального прокурора надійшло звернення народного депутата України Лероса Г.Б., згідно з яким невстановлені досудовим розслідуванням особи, в тому числі особа, схожа на Єрмака Дениса Борисовича, за попередньою змовою в період з кінця серпня до початку жовтня 2019 року обіцяли вплинути на прийняття рішень особами, уповноваженими на виконання функцій держави, про призначення конкретних осіб на посади голови Тернопільської обласної державної адміністрації та директора Іллічівського порту за надання неправомірної вигоди в розмірах 220 тисяч доларів і 620 тисяч доларів відповідно”, – сказано у виписці з єдиного реєстру досудових розслідувань.

У своєму зверненні Лерос попросив перевірити причетність керівництва Офісу президента до скоєння злочину.

Кримінальну справу порушено за ч. 2 ст. 369-2 Кримінального кодексу (зловживання впливом), її розслідуватиме Національне антикорупційне бюро.

Як повідомляла онлайн-газета ПолітАрена, нардеп від “Слуги народу” Гео Лерос звинуватив брата керівника ОПУ Андрія Єрмака в тому, що він нібито “торгує” державними посадами.

Ще раніше, онлайн-газета ПолітАрена писала про те, що перебуваючи на посаді радники президента Зеленського Андрій Єрмак збрехав про загибель своїх братів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *