Арена

Тести на коронавірус МОЗ розподіляє приватним бізнесменам? (ВІДЕО)

Сьогодні, під час карантину, громадяни ретельно стежать за кожним кроком та рішенням влади, що стосується подолання епідемії в Україні.

Журналісти програми “Схеми” спостерігали за життям, що вирує довкола МОЗ та стали свідками того, як розподілялись китайські експрес-тести AmonMedCAS, закуплені державним коштом.

“Одну упаковку в автівку “Медспецтрансу”, іншу – в автівку Михайла Царенка, випускника медколеджу, екскерівника великої аптечної мережі “Біокон””, – стверджують журналісти.

В Києві цю людину пам’ятають, як керівника “Київзеленбуду”, під керівництвом якого в 2012 році ледь не закупили італійські каштани по 6000 гривень за один саджанець. Проте вчасно було виявлено, що ці каштани були звичайного сорту. Після 2016 року Царенко зник з інформаційного простору. Та журналісти відмітили, що сьогодні його щось таки пов’язує з МОЗ, де його часто помічали у компанії колишнього міністра Ємця.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах пандемії та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *