Арена

Російський дипломат намагається бездарно брехати про катастрофу МН17

Перший заступник постійного представника Росії при ООН Дмитро Полянський на своїй сторінці в Twitter написав, що розслідування Bellingcat, яке привело до генерала ФСБ є безглуздим.

Дипломат звинуватив авторів розслідування в спекуляції і задався питанням, чому вони нібито “не намагаються” застосувати якусь логіку. “Яку вигоду Росія отримала б, збивши MH17? У чому був наш диявольський план?”, — запитав він.

Полянський заявив, що нібито “вигода для української пропаганди в цій ситуації очевидна”. За його словами, якщо припустити, що Росія причетна до катастрофи, то “чому ж „генерал Бурлака отримав підвищення і найвищу державну нагороду — Героя Росії“”.

“Де здоровий глузд? І чому продовжують цитуватися сфальсифіковані докази?”, — написав перший заступник постпредставника Росії при ООН.

Раніше онлайн-газета ПолітАрена повідомляла, що одним з ключових фігурантів справи про збитий над Донбасом МН 17 може бути генерал-полковник ФСБ, котрого ідентифікувала міжнародна група журналістів-розслідувачів Bellingcat.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *