Візії

Вони вирішили зруйнувати “нерозумне” суспільство

До нас іде Джордж…

9-е червня хочуть офіційно проголосити в США “Днем Джорджа Флойда”.

Але я не про чорного наркомана-рецидивіста Джорджа Флойда, якого придушив білий американський коп, а про иншого Джорджа, який його породив, – Сороса.

Він набагато страшніший.

Він один з тих, хто цілеспрямовано руйнує поточний порядок буття, традиційний устрій життя, сімейні та моральні цінності, самобутність культур і релігій…

Наволоч, яка б’є вітрини на вулицях американських міст чи знищує пам’ятники Чьорчиллю, Лінкольну та Ґанді, – є всього-на-всього штурмовими загонами більш головних руйнівників, які діють абсолютно леґальними методами, які промивають мізки та усувають инакомислячих.

Заливши кров’ю першу половину ХХ століття, вони дійшли висновку, що людство виявилося “не готовим” до їхніх ідей. Тому вони вирішили зруйнувати “нерозумне” суспільство…

Ліквідувавши традиційну сім’ю шляхом введення в норму одностатевих шлюбів.

Леґалізувавши аборти та селекцію немовлят, включаючи узаконені вбивства в перші години і навіть дні, після народження.

Змінюючи значення слів і понять, розмиваючи моральні імперативи.

Стираючи межу між красою і потворністю, знанням і невіглаством, розумом і тупістю, талантом і бездарністю, силою і слабкістю, добром і злом.

Оголошуючи застарілими та ретроградними традиційні цінності.

Заганяючи освіту в прокрустове ложе заздалегідь підігнаних політкоректних “результатів”, а промисловість – до глухого кута химери «боротьби з потеплінням».

Нав’язуючи гомогенному впорядкованому суспільству багатомільйонну компактну групу чужих по культурі нероб.

Ви можете додати ще, як мінімум, стільки ж напрямків, за якими руйнівники ведуть наступ на нашу цивілізацію.

Одним із носіїв цієї ідеології тоталітарного лібералізму є міжнародний спекулянт Джордж Сорос.

В утопії “відкритого суспільства”, якій ревно і ефективно служить містер Сорос, не буде місця для націй і держав, релігій та етносів, статей і шлюбів. У ній не буде місця нічому, крім суцільного ринку.

І ці свої ідеї Джордж Сорос, за допомогою свого фонду, закладаючи ідеологічні та світоглядні бомби через науку, культуру, освіту, думку, просуває по всьому світі.

Тому він і фінансує численні громадські організації та діячів, які поширюють його людиноненависницькі ідеї.

Сергій Чаплигін

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах пандемії та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *